Ny nettbutikk

Ølakademiet lanserer ny nettbutikk.

Den nye nettbutikken er adskilt fra “hovedsiden” – og følger en ny profil vi håper å følge opp når vi lanserer ny nettside i 2018. Vi må henge med i tiden – og har lenge hatt et ønske om å skille netthandelen ut i en egen side, sier markedssjef i Ølakademiet AS, Jørn Tore Persen. Dette henger sammen med kompleksiteten på vår hovedside ol-akademiet.no. Et økende antall kurs, i stadig flere byer – med tilhørende gavekort, satte begrensninger for synligheten av produktene vi ønsket å tilby ølbryggere.

Konseptet er også nytt! Mange varer vil man kjenne igjen, men utvalget er skrellet ned og tilbys stort sett gjennom pakkeløsninger, sier daglig leder i Ølakademiet AS, Ronja Velten. Alle bedrifter må kunne forsvare driften, og den gamle nettbutikken med et svært bredt utvalg, ble etter hvert vanskelig å forsvare. Lokalene våre passer dårlig til vanlig netthandel, og vår idé om å stort sett serve de som har deltatt på kurs hos oss kan ikke forsvare egne ansatte og lokaler. Vi måtte derfor komme opp med et konsept som er enklere å handtere.

Pakkene i nettbutikken er nøye gjennomtenkt, og skal passe bryggere som stort sett brygger med såkalte “kit” (ferdig blandede maltsett med malt, humle og gjær). Prisen på pakkene er også litt hyggeligere enn om man skulle handlet varene hver for seg.

Vår samlede kompetanse på ølbrygging er formidabel, og vi har satt sammen pakkeløsninger alle våre ansatte som brygger hjemme, kunne se stor nytte i. Vi vil selvfølgelig følge med i tiden som kommer også tilpasse oss etterspørselen, men vi har ingen mål om å bli store på netthandel, avslutter hun.

Vi håper våre kunder tar godt i mot det nye konseptet.